Joulun tunnelmaa

Joulu tekee tuloaan 

Joulukuu on täällä taas ja ainakin täällä Kanta-Hämeessä maassa on kaunis valkoinen lumimatto. Olen jo monta vuotta sitten antanut itselleni synninpäästön suurjoulusiivouksen väliin jättämisestä. Miksi pilata mukava jouluviikko stressaamalla siitä, missä välissä ehtii pari päivää siivota kodin laatikoita ja kaappeja kuntoon. Tämän ehtii tehdä muulloinkin, jos sille on todellinen tarve. Tärkeintä on nauttia jouluisista hetkistä ja antaa itselleen mahdollisuus rauhoittua vuoden päättyessä ❤️. 
Tässä muutama Rentoutuskaupan lahjavinkki:  
Onko lähipiirissäsi joku joka kaipaa metsään, mutta ei sinne enää helposti pääse? Verkkokaupasta löydät Osmian huonetuoksut, jotka tuoksuvat aidolta mäntymetsältä tai katajalta. Jo pelkän metsäntuoksun avullakin mieli rentoutuu ja ihanat muistot metsäretkistä muistuvat mieleen.  
Entä onko unen kanssa ongelmia? Piikkimaton päällä 20-40 minuutin rentoutuminen ennen nukkumaanmenoa ja sen jälkeen yöunille käynti Niekon pellavaunimaskin kanssa ovat varteenotettavat välineet paremman yöunen saamiseen.  
Joulusaunaan ihana tuote on Hukan Saunajoy-hierontakivi. Yllätä läheisesi laittamalla hierontakivi lauteille lämpiämään samalla, kun lämmität saunaa. Kun sauna on lämmin, on myös kivi lämmennyt ja jo muutama liu’utus niskahartiaseudulle saa hartiat laskeutumaan alas korvista ja saunahetkestä tulee täydellinen rentoutus. 
Tässä on ihana lahja, jos haluat antaa itsellesi tai läheisellesi hengähdystauon kiireiseen arkeen. Järjestämme yhteistyössä useamman yrittäjän kanssa maaliskuussa idyllisellä Turengin Wanhalla Asemalla Hengähdystauon hektiseen arkeen.
Täältä pääset tutustumaan tarkemmin: www.paremminvoivaksi.fi/hengahdystauko
Rentouttavaa Joulunaikaa ja Tunnelmallista Joulua ❤️! 
Ilona