Kevään odotusta

Ihanaa, että valo on lisääntynyt ja kevät tekee tuloaan. Rentoutuskaupallakin puhaltaa uudet tuulet ja fyysinen toimipaikkani siirtyy Keskuskujalta Tohvelantielle Turengissa. Monenlaista yhteistyötä on nyt vireillä. Maaliskuun alussa järjestimme yhteistyössä Hakolan Marjatilan, Hyvinvointia- Helena Vilenin ja FullFocus Coaching:n kanssa ihanan Hengähdystauko-päivän maalaismaisemissa Hakolan Marjatilalla Janakkalassa. Päivästä saadun positiivisen palautteen rohkaisemana järjestämme kesän jälkeen Voimavaroja syksyyn-päivän 2.9.2023. Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisen avaamme alkukesästä.

Uusin yhteistyökumppanini on Mia-Mari Saari (Mia-Mari.fi), jonka kanssa meillä on yhteistyöprojekti nimeltään Hämeen Haltiattaret. Tarjoamme elämyksellisiä ja käytännönläheisiä luontopajoja, metsäretkiä ja rentoutumisiltoja. Voimme myös räätälöidä tyhy-päivän toimintaa työyhteisöille. Olen itse suorittanut luontoyhteysohjaajakoulutuksen ja Mia-Mari on luontovalmentaja ja luontojoogaohjaaja. Pääsemme soveltamaan näitä oppeja yhdessä ja myös äänimaljojen ja rumpujen maailmaa tuomme mukaan yhteistyöpäiviimme. Pääset tutustumaan tarkemmin Hämeen Haltiattariin tästä.
Kielot
Verkkokaupan hittituotteet näin kevään kynnyksellä ovat luonnonmukainen punkkikarkote, joka sopii yli 2-vuotiaille ja myös koirillekin, sekä valon lisääntyessä kotimaiset hengittävät pellavaunimaskit.

Aurinkoisin kevätterveisin

Ilona