Piikkimaton käyttö

Piikkimaton (eli fakiirimaton) käyttö on yksinkertaista ja vaikutukset tuntuvat nopeasti. Helppokäyttöisyytensä vuoksi matto on oiva apuväline päivittäiseen rentoutumiseen ja kehonhuoltoon, vaikka herättääkin hieman epäluuloja nimensä vuoksi.
Olimme viikonloppuna Rentoutuskaupan kanssa messuilla esittelemässä tuotteitamme ja messukävijöillä oli mahdollisuus kokeilla piikkimaton käyttöä. Ensin monikaan ei uskaltanut tulla kokeilemaan, mutta rohkaisupuheiden jälkeen tulivat sitten muutamaksi minuutiksi lepäämään. Palaute oli erittäin positiivista ja monet kuvailivat kuinka selkää ja niskahartiaseutua alkoi hetken kuluttua aloittamisesta lämmittää mukavasti ja koko keho rentoutui. Piikit eivät sattuneet, kun kehon paino jakautui tasaisesti maton päälle.
Piikkimatto flex
Verkkokaupassamme myymme piikkimattoja kolmella eri kovuudella: Flex on joustavin piikeiltään ja sopii erinomaisesti ennen nukkumaanmenoa rentoutumiseen ja valmistautumiseen yöunille. Medium on keskikova ja sopii, jos tahdot hieman kovemmat piikit ja rentouttaa esimerkiksi jalkalihaksia urheilutreenien jälkeen. Kombissa puolet matosta on kovia piikkejä ja toisessa puolessa pehmeitä. Tämä sopii useille monipuolisuutensa vuoksi.
Tuotteen päällä ei kannata seisoa eikä sitä saa käyttää vaurioituneelle iholle. Piikit eivät myöskään sovi kasvojen herkälle iholle. Mattoa voi käyttää joko paljaalle iholle tai vaatteiden kanssa. Vaatteiden läpi piikkien vaikutus on lempeämpi, ja se saattaakin sopia mainiosti silloin, kun kokeilee tätä rentoutustapaa ensimmäisiä kertoja. Maton voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja tarvittaessa tehostaa pesua astianpesuaineella.
Piikkimaton voi asetella pitkittäin tai poikittain esimerkiksi selän alle, parhaimman asennon löytää kokeilemalla. Pään alle kannattaa asettaa pieni tyyny tai pyyherulla tukemaan päätä. Alkuun piikkien päällä makaaminen voi tehdä makeankipeää, mutta jo muutamassa minuutissa lämmin ja rento olo valtaa kehon. Suositusaika piikkien päällä rentoutumiseen on noin 20-40 minuuttia ja mattoa voi käyttää päivittäin. Kätevää on myös, että se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai työmatkalle.
Piikkimatolla makaaminen
Tee sinäkin piikkimaton käytöstä päivittäinen, rentouttava tapa! Uskon, että tulet yllättymään sen vaikutuksista positiivisesti :-)