Rentoutuminen tavaksi lomalla

Olet ehkä juuri aloittanut kesälomasi juhannuksesta ja pääset nauttimaan näistä kuumista kesäkuun viimeisistä päivistä. Kesälomaan liittyy paljon odotuksia ja ehkä myös suunnitelmia. Toiset haluavat viettää lomansa ilman kalenterimerkintöjä ja toiset taas nauttivat, kun jokaiselle kesäloman päivälle on sovittua ohjelmaa. Meitä on moneen junaan ja tärkeintä on kuunnella omaa itseään ja jaksamistaan. Jos mennyt kevät on ollut kovin kiireinen ja stressin täyttämä, on nyt hyvä vain olla ja levätä.
Loma on myös oiva hetki opetella uusia rentoutumistapoja syksyn varalle. Mikä olisikaan ihanampaa kuin luoda itselle omannäköinen päivittäinen huilihetki, jota jatkaisi myös arjen alkaessa loman jälkeen.
Aloita pienillä teoilla, rentoutumishetken ei tarvitse heti tarkoittaa tunnin mittaista omaa hetkeä suljettujen ovien takana. Se voisi olla esimerkiksi rentouttava iltahetki ennen nukkumaanmenoa, voit hieroa ranteisiisi rauhoittavaa eteeristä öljyä, jota löytyy valikoimastamme kahta erilaista Frantsilan Ilta tai Kuura Essentialsin Just Chillin' ja silmille voit laittaa painoksi pienen pyyherullan rentouttamaan tai Niekon kauramaskin tai Hukan viilentävät Orbits silmäkivet. Erittäin rentoutuneen olon saat käyttämällä Ruotsalaista piikkimattoa, jota löytyy valikoimastamme eri piikin kovuuksina. Jo 20 minuutin lepäily piikkimaton päällä rentouttaa ihanasti ja saa verenkierron vilkastumaan. Tai voit mennä metsään tai puistoon ja istua puun juureen puuhun nojaten ja hengitellä syvään.
Lupiineja pienessä maitotonkassa
Huilihetkesi voi olla mitä vaan, mikä saa sinut rauhoittumaan ja nauttimaan hetkestä. Kun toistat omaa hetkeäsi kesälomalla useita kertoja, muuttuu se tavaksi ja syksyllä huomaat kuinka toteutat ilman suorittamista päivittäistä hengähdystaukoasi. 
Ihanaa keskikesää!