Tervetuloa!

Hei!   
Hienoa, että löysit Rentoutuskauppaan! 
Idea Rentoutuskaupasta syntyi korona-aikana, kun kaikki oli epävarmaa hyvinvointiyrittäjänä toimiessani ja stressitasoni nousivat. Olin myös huomannut, että asiakkaiden kehon jännitykset olivat lisääntyneet kotona tehdyn etätyön ja huonojen työasentojen myötä. Myös aiemmassa työssäni apteekissa jo vuosia aikaisemmin olin havainnut, että työelämän kuormituksen helpottamiseen käytettiin usein tulehduskipulääkkeitä ja lihasrelaksantteja. Nämä tuovat nopean, mutta lyhytaikaisen helpotuksen tilanteeseen ja varsinainen stressin hoito unohtuu.  
Verkkokaupastamme löydät ideat ja tuotteet, joiden avulla luot elämääsi päivittäisiä rentouttavia huilihetkiä. Autamme sinua rentoutumaan ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Ikä tai fyysinen kunto ei ole rentoutumishetkien esteenä, löydät valikoimastamme tuotteet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Suosimme laadukkaita, kestäviä ja mahdollisimman lähellä Suomea tuotettuja tuotteita. Tällä hetkellä suurin osa valikoimastamme onkin kotimaisten valmistajien valmistamia.

Tilaa Rentoutuskaupan huilikirje ja saat lahjaksi videotallenteen metsäisestä äänimaljarentoutushetkestä. Voit kuunnella tätä esimerkiksi piikkimatolla tai sängyllä maatessasi ja lähteä ihanalle rentoutusmatkalle keväiseen metsään. Pääset tilaamaan huilikirjeen etusivun alareunasta https://www.rentoutuskauppa.fi/.