Kekri

Sadonkorjuu on saatu päätökseen ja on kiitollisuuden,
kunnioituksen ja ilon aika,
Kekri.
Tunnelmallisella Keltaisella talolla Laurinmäellä pöytä
katetaan notkuvaksi satokauden parhaista herkuista.
Ruokalista on ylenpalttinen!
Suussa sulavaa rosvopaistia, kalaa, herkullisia vihannesruokia,
hämäläistä täysjyväviljaa, metsiemme runsaita marjaherkkuja...
Omasta ja lähipitäjistä kootuista raaka-aineista Hakolan
marjatilan emännän Outi Koskisen valmistamien ruokien aidot
maut korostavat lempeästi ajan henkeä.
Iloiten saamme syödä vatsamme täyteen, kiitollisena
luonnon suomasta runsaudesta.

Juhlaillallisen jälkeen saamme raukeana uppoutua kuuntelemaan
ja kokemaan rummun ja äänimaljojen sointia, jotka johdattavat
hetkeksi menneeseen.
Kunnioitamme esi-vanhempiamme lyhtykulkueella
metsäpolkua pitkin entisaikojen uhrilehtoon.
Kekritulien loimuun voimme luovuttaa omasta elämästämme surut ja
murheet ja valmistaudumme toiveikkaina uuteen vuodenkiertoon.
Yhdessä koemme unohtumattoman illan, lämpimästi tervetuloa!
Mia-Mari ja IlonaHämeen Haltiattaret
Lipunmyynti sulkeutuu 01.10.23.
Lisäys: kasvisruokailijat otetaan myös huomioon, tarjolla proteiinipitoinen kasvispääruoka.
