Tulevat tapahtumat

 

Pitkä Harjuvaellus, Wanajan Metsän Wäki
Lyhyt Harjuvaellus
 
Metsän makuja, metsäinen ruokapaja, Hakolan Marjatila & Wanajan Metsän Wäki
Wanajan Metsän Wäki

 

Tapahtumien sopimusehdot  

  • Ilmoittautuminen tapahtumiin on aina sitova, ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.  
  • Henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Tapahtuma on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen eikä ole psyykkisen tai fyysisen sairauden hoitamista. 
  • Peruutuksista ilmoitetaan tapahtuman järjestäjälle sähköpostitse info@rentoutuskauppa.fi. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan alle 7 vuorokautta (pois lukien sairastuminen) ennen tapahtumaa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 
  • Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tästä ilmoitetaan osallistujille viipymättä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta mahdollisesti muita aiheutuvia kuluja. Järjestäjät pidättää oikeudet pieniin ohjelmamuutoksiin.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.