Tapahtumat

 

Hämeen Haltiattaret luontopaja

 Luontopajaan mahtuu yhteensä kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paja toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Paikka sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Turengin keskustasta. Säänmukainen vaatetus, jos rankkasade yllättää pääsemme katon alle suojaan ja voimme jatkaa ohjelmaa siellä.

Hämeen Haltiattaret luontopaja

 

 Hämeen Haltiattaret voimailta

 Täydenkuun voimailtaan mahtuu yhteensä kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Paja toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Paikka sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Turengin keskustasta. Säänmukainen vaatetus, jos rankkasade yllättää pääsemme katon alle suojaan ja voimme jatkaa ohjelmaa siellä.

 

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset tapahtumiin tehdään sähköpostiosoitteeseen info@rentoutuskauppa.fi. Kerro viestissäsi osallistujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja tapahtuman päivämäärä, johon haluat osallistua. Saat parin päivän sisällä vahvistusviestin ja tapahtumapaikan tarkemmat osoitetiedot. 
 
Energiset Kolmosen (Mia-Mari.fi) ja Rentoutuskauppa.fi Oy:n järjestämien tapahtumien sopimusehdot 
 
  • Ilmoittautuminen tapahtumiin on aina sitova, ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.  
  • Henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Tapahtuma on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen eikä ole psyykkisen tai fyysisen sairauden hoitamista. 
  •  Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapaikassa korttimaksulla. 
  • Peruutuksista ilmoitetaan tapahtuman järjestäjälle sähköpostitse info@rentoutuskauppa.fi. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan alle 72 tuntia (pois lukien sairastuminen) ennen tapahtumaa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 
  • Järjestäjillä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tästä ilmoitetaan osallistujille viipymättä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta mahdollisesti muita aiheutuvia kuluja. Järjestäjät pidättää oikeudet pieniin ohjelmamuutoksiin.