Tapahtumat

 

 

Haltiattarien Huilihetki

Tervetuloa upealle Turengin Wanhalle Asemalle aloittamaan viikonloppu ihanan huilihetken merkeissä. Pääset syvärentoutumaan rummun ja äänimaljojen värähtelyjä ja ääniä aistien.

Syksyn aikana tulossa kolme Haltiattarien Huilihetkeä Turengin Wanhalla Asemalla

pe 06.10.23 klo 17.30-18.45

pe 03.11.23 klo 17.30-18.45

pe 29.12. klo 17.30-18.45

Yhden huilihetken hinta 30 €.

Huilihetkien myynti tapahtuu suoraan verkkokaupasta eikä erillistä ilmoittautumista tarvita: https://www.rentoutuskauppa.fi/collections/haltiattarien-huilihetket

Hämeen Haltiattaret Kekri

Lue lisää Kekristä tästä.

 

Täydenkuun voimailta

 

 Haltiattarien Kranssipaja

Tervetuloa Itsenäisyyspäivänä tunnelmalliselle Turengin Wanhalle Asemalle valmistamaan kaunis joulukranssi luonnonmateriaaleista. Kranssin valmistamisen ohessa nautitaan glögiä.
Tästä on mukava aloittaa joulunodotus, tervetuloa!
Kranssipajan myynti tapahtuu suoraan verkkokaupasta eikä erillistä ilmoittautumista tarvita: Kranssipaja
HUOM. Lokakuun tapahtumat ja myöhemmät tapahtumat ostetaan Rentoutuskaupan verkkokaupasta  eikä erillistä ilmoittautumista tarvita: https://www.rentoutuskauppa.fi/collections
 
Energiset Kolmosen (Mia-Mari.fi) ja Rentoutuskauppa.fi Oy:n järjestämien Hämeen Haltiattaret- tapahtumien sopimusehdot 
 
  • Ilmoittautuminen tapahtumiin on aina sitova, ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.  
  • Henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Tapahtuma on suunniteltu hyvinvoinnin tukemiseen eikä ole psyykkisen tai fyysisen sairauden hoitamista. 
  •  Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapaikassa korttimaksulla. Haltiattarien Harjuvaelluksen maksu suoritetaan tilisiirtona ennen tapahtumaa, tästä tulevat tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille sähköpostiin noin kahta viikkoa ennen vaellusta.
  • Peruutuksista ilmoitetaan tapahtuman järjestäjälle sähköpostitse info@rentoutuskauppa.fi. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan alle 72 tuntia (pois lukien sairastuminen) ennen tapahtumaa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Haltiattarien harjuvaelluksen kohdalla maksuton peruutus on mahdollista viimeistään kahdeksan päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista (pois lukien sairastuminen) ja kokonaan peruuttamatta jättämisistä veloitetaan koko osallistumismaksu.
  • Järjestäjillä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tästä ilmoitetaan osallistujille viipymättä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta mahdollisesti muita aiheutuvia kuluja. Järjestäjät pidättää oikeudet pieniin ohjelmamuutoksiin.