VANAJAN VALMENNUS

Vanajan Valmennus tarjoaa personal trainer-palveluita Janakkalassa ja Hämeenlinnassa.

Pohditko kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kaipaatko lisää motivaatiota ja tehoa nykyiseen kuntosaliohjelmaasi? Vanajan Valmennus auttaa sinua saamaan kuntosaliharjoittelusta harrastuksen, joka tukee päivittäistä toimintakykyäsi ja lisää elämääsi energiaa ja liikunnaniloa.

Vanajan valmennus, pt-palvelut Turenki, Hämeenlinna

Moi!

Olen Teemu Vepsäläinen, sertifioitu personal trainer Janakkalasta. 

Otteeni valmentamiseen on jämäkkä, mutta ystävällinen. Vuodet koulutusalalla ovat opettaneet minulle paljon erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja motivoinnista.

Aloitin kuntosaliharrastuksen jo 16-vuotiaana ja alkuun se painottui voimannostoon. Vuosien varrella kuntosaliharjoittelu on ollut välillä enemmän, välillä vähemmän mukana hektisessä arjessa. Koronaan sairastuttuani vuonna -21 ja pitkittyneistä oireista toivuttuani, päätin keskittyä enemmän omaan hyvinvointiini ja palo kuntosaliharjoitteluun roihahti kovemmin kuin koskaan. Tämän seurauksena kouluttauduin myös personal traineriksi :-)

Valmentamisessa minua motivoi eniten se, kun näen asiakkaan innostuvan kuntosaliharjoittelusta ja saavuttavan paremman toimintakyvyn ja kokevan onnistumisia liikunnan parissa. 

Tervetuloa mukaan innostavan kuntosaliharjoittelun pariin!

Ystävällisin terveisin

Teemu

Vanajan Valmennus

Tervetuloa seuraamaan Instagram-tiliä @vanajanvalmennus

Lisätietoja valmennuksista sähköpostitse info@rentoutuskauppa.fi

Palvelut myynnissä verkkokaupassa

Vanajan valmennus, personal trainer, Turenki, Janakkala, Hämeenlinna

 

Vanajan Valmennus

Vanajan valmennus