Palautuskäytäntö

Palautus- ja vaihto-oikeus

EU:n säännösten mukaisesti kaikkia tuotteitamme koskee 14 vuorokauden palautus- ja vaihtoaika.

14 päivän palautusoikeus alkaa siitä hetkestä kun olette vastaanottaneet tuotteen.

Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia ja kunnolla pakattuja. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Palautusta varten pyydämme ottamaan yhteyttä ja ilmoittamaan palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@rentoutuskauppa.fi ja saat meiltä tarkemmat ohjeet palauttamiseen.

Huomaattehan, että tavaran noutamatta jättäminen Postista ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Tavara tulee ensin noutaa Postista, ja palauttaa sen jälkeen palautusohjeiden mukaisesti.

Tilauksen voi myös perua ennen kuin se on ehditty postittaa. Tilauksen voi perua lähettämällä viestin asiakaspalveluumme info@rentoutuskauppa.fi. Tällöin tilaus perutaan, ja rahat palautetaan pikaisesti. Jos tilaus on ehditty postittaa, ei tilauksen peruuttaminen ole mahdollista, mutta tuotteilla on kuitenkin 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme edestakaiset postikulut asiakkaalta.

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat tiedon korvaavasta tuotteesta tai rahanpalautuksesta sähköpostiisi. Jos kyseessä on kaupanpurku ja rahanpalautus (lukuun ottamatta lähetyskuluja), maksetaan palautus 2 viikon kuluessa palautuksesi käsittelystä samalle maksukortille tai tilille jolta maksu meille alunperin on tullut.

Huomaathan, ettemme tarjoa palautuksille ilmaista kuljetusta, joten asiakkaan tulee maksaa lähetyskustannukset, ellei tuote ole viallinen. Mikäli tuote on viallinen, tarjoamme luonnollisesti sataprosenttisen hyvityksen tuotteesta sekä lähetyskustannuksista, tai lähetämme sinulle uuden tuotteen ilmaiseksi.