Wanajan Metsän Wäki

Wanajan Metsän Wäki tarjoaa mielenkiintoisia luontopajoja, elämyksellisiä vaelluksia, voimaannuttavia tyhy-päiviä sekä muita lumoavia tapahtumia Janakkalassa ja lähiseudulla. Syksyn huipentaa lokakuiset kekritapahtumat yhteistyössä Hakolan Marjatilan kanssa.
Luonto, rentoutuminen ja ripaus mytologiaa ovat olennainen osa toimintaa. Myös unohdettujen perinteiden elvyttäminen on Wanajan Metsän Wäen tärkeä tavoite.
Wanajan Metsän Wäen tapahtumat tulevat myyntiin tänne Rentoutuskaupan verkkokauppaan.
Tyhy-päivätiedusteluja voi tehdä osoitteeseen info@rentoutuskauppa.fi, räätälöidään yhdessä mieleinen kokonaisuus työyhteisöllenne tai voit lukea lisää aiheesta täältä.
Kuka olen?
Olen Ilona Vepsäläinen, paljasjalkainen turenkilainen, mutta vuosien varrella asunut myös Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Porissa. Muutin takaisin Janakkalaan 14 vuotta sitten ja yksi suuri tekijä takaisin muuttoon oli kotiseudun rakas luonto. Olen viihtynyt metsässä aivan lapsesta asti ja viettänyt siellä paljon aikaa leikkien. Mummon kanssa sienestimme ja retkeilimme lapsuudenkodin lähimetsissä. Kun olin 12-vuotias, kotimetsissä kulkenut kettu kesyyntyi ja tästä on jäänyt minulle ainutlaatuinen muisto luonnon ihmeellisyydestä.
Wanajan Metsän Väki
Ostimme mieheni kanssa viisi vuotta sitten pienen metsätilan täältä Janakkalasta ja toteutimme näin molempien haaveen ikiomasta rauhallisesta metsäpaikasta. 
Välillä järjestänkin Wanajan Metsän Wäen toimintaa perheemme metsämökin pihapiirissä ja lähimetsässä.
Wanajan Metsän Wäki
Olen toiminut koulutettuna hierojana seitsemän vuotta ja tätä ennen toimin farmaseuttina apteekissa. Klassisen hieronnan lisäksi teen äänimaljarentoutuksia. Luontoyhteysohjaajakoulutuksen suoritin vuonna 2021. Vuoden 2023 aikana luontohyvinvointi/elämyspalvelut ovat tulleet olennaiseksi osaksi yritystoimintaani.
Luonnolla on tutkitusti paljon hyvinvointivaikutuksia ja se sopii lääkkeeksi kaiken ikäisille. Välillä on hyvä pysähtyä ja kuunnella mitä luonnolla on meille kerrottavaa. Olisi upeaa oppia ymmärtämään ja kunnioittamaan luontoa samalla lailla kuten esi-isämme ja -äitimme tekivät. Ollaan ylpeitä meidän metsäisistä juuristamme.
Toivottavasti innostut lähtemään mukaan voimaantumaan luonnosta! 
Ystävällisesti 
Ilona
Wanajan Metsän Wäki

Kuva: Riia Laiho